Zwitserland: rust, ruimte en prachtige berglandschappen!

Zwitserland is het land waar rust en ruimte samenkomen en waar u een heerlijke vakantie zult beleven als u op zoek bent naar de mooiste berglandschappen van Europa en een stukje cultuur.
In Zwitserland vindt u namelijk naast prachtige natuur, die zich overigens ook leent voor allerlei outdoor activiteiten, ook ontzettend veel musea, kathedralen en historische dorpjes. In Zwitserland kunt u dus een heerlijke vakantie tegemoet gaan! Bent u op zoek naar een last minute vakantieadres in Zwitserland? Ontdek dan eens het nieuwgebouwde Residence La Tzoumaz, gelegen in de Rhône vallei. In dit artikel wordt alles verteld wat u moet weten over deze residentie en de prachtige Rhône vallei.

Zwitserland Wallis

© TUI.be

Residence La Tzoumaz
Residence La Tzoumas is een onlangs gebouwde residentie met prachtig uitzicht over de Rhône vallei. Door de praktische ligging is Residence La Tzoumaz ideaal als u optimaal wilt genieten van de berglandschappen en graag outdoor activiteiten wilt ondernemen zoals het maken van wandelingen door de bergen, skiën of mountainbiken. In Residence La Tzoumaz vindt u luxe appartementen voor 4 tot 8 personen, allen uitgerust met balkon, woonkamer, kitchenette, badkamer inclusief bad, televisie en gratis wifi. Daarnaast vindt u in het hotel een overdekt zwembad waar u heerlijk tot rust kunt komen na een dag in de buitenlucht te hebben doorgebracht. ’s Avonds kunt u voor een lekker drankje terecht in de bar van de residentie, een restaurant uit de omgeving uitproberen, of u kunt een fonduestel huren en zelf een gezellig avondje met uw gezin of vrienden organiseren!


Sport, ontspanning, genieten van de natuur, in Zwitserland kan het allemaal!
Promo
Zin in Zwitserland? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Bij een topvakantie hoort een tophotel, klik hier voor alle accommodaties.
Promo

Rhône vallei
De Rhône vallei leent zich uitstekend voor allerlei outdoor activiteiten. Residence La Tzoumaz is gelegen in een populair skigebied, maar ook in de zomer kunt u er tal aan activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld eens een van de thermale baden die Zwitserland rijk is of ontdek een van de speeltuinen of tokkelbanen uit de omgeving. Voor de wijnliefhebbers is overigens een bezoekje aan een van de beroemde wijnhuizen uit de Rhône vallei een aanrader. Hier kunt u een toer krijgen en uiteraard een wijntje proeven en eventueel aanschaffen. Bent u op zoek naar cultuur? Ontdek dan een van de boerendorpjes uit de omgeving. Het lijkt wel of de tijd er stil heeft gestaan en de gezellige houten huisjes zullen u vast een echt vakantiegevoel bezorgen.

Zwitserland Residence La Tzoumaz

© TUI.be

Ontspannen op vakantie in Residence La Tzoumaz
Als u dus op zoek bent naar een ontspannen last minute vakantie in Zwitserland, dan is Residence La Tzoumaz zeker een aanrader. U zult er volledig tot rust komen, genieten van de prachtige berglandschappen en de mogelijkheid hebben om verschillende, uitdagende outdoor activiteiten te ondernemen. En naast dat u zich dus geen minuut hoeft te vervelen, kunt u er ook van op aan dat u in Residence La Tzoumaz alle overige benodigdheden vindt voor een geslaagde vakantie!


Sport, ontspanning, genieten van de natuur, in Zwitserland kan het allemaal!
Promo
Zin in Zwitserland? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Bij een topvakantie hoort een tophotel, klik hier voor alle accommodaties.
Promo