Stralende last minute onder de Portugese zon in de Algarve

Lang niet iedereen boekt ruim van tevoren de vakantie. Er zijn ook heel veel mensen die pas op het allerlaatste moment een vakantie boeken. Dat kan tal van redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat je pas laat weet wanneer je vakantie hebt of als je eerst wil afwachten wat het weer in België precies wordt. Wanneer je een last minute boekt, ben je bovendien vaak ook nog eens voordeliger uit. Het Alfagar Alto Da Colina hotel is een perfecte bestemming wanneer je op het allerlaatste moment een heerlijke zonvakantie wil boeken.

Alfagar Alto Da Colina

© TUI.be

Bestemming
Het Alfagar Alto Da Colina hotel ligt op een geweldige locatie in Portugal waar je iedere zomer opnieuw gegarandeerd zon hebt. Ideaal om op het allerlaatste moment een vakantie te boeken wanneer je ziet dat het in België slecht weer wordt. Het hotel ligt in de Algarve op zo’n vijf kilometer van het bruisende centrum van Albufeira. Daar is voor jong en oud altijd wel iets te doen en te beleven. Er zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten. Bovendien is de omgeving van de Algarve ook nog eens erg mooi en natuurlijk. Het hotel ligt direct bij Sao Joao en het is slechts 500 meter verwijderd van het strand.


Kortingen van -53%, -48%, -39%, ... Bekijk snel het last minute aanbod.
Promo
Zin in Portugal? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Tophotels aan de prachtige stranden van de Algarve en op Madeira.
Promo

Faciliteiten
Overigens hoef je jezelf in het hotel ook niet te vervelen wanneer je een last minute naar Alfagar Alto Da Colina boekt. Het hotel beschikt namelijk over heel veel verschillende faciliteiten. Zo is er een uitgebreid aquapark waar jong en oud verfrissing kunnen zoeken. De zwembaden zijn bewust ruim opgezet en er zijn verschillende glijbanen en speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden. Verder zijn er heel veel sportfaciliteiten. Zo kun je op het terrein van het hotel voetballen, fitnessen en tennissen. Als je op zoek bent naar wat meer ontspanning geniet je van de sauna of neem je een Turks stoombad. In het hoogseizoen is er bovendien iedere avond animatie en wordt er overdag een kinderprogramma verzorgd. Het hotel heeft verder diverse bars en een eigen restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Alfagar Alto Da Colina

© TUI.be

Kamers
Ook de kamers van deze last minute aanbieding zijn uitstekend te noemen. Je kunt in het Alfagar Alto Da Colina hotel kiezen uit vier drie verschillende appartementen die allemaal geschikt zijn voor 1-4 personen. Het verschil zit hem voornamelijk in het uitzicht. Er zijn bijvoorbeeld kamers beschikbaar waarbij je over het binnenland kijkt, maar ook kamers die over de zee uitkijken. Daarnaast is het mogelijk om gratis en kinderbedje aan te vragen dat op de kamer wordt gezet. Iedere kamer in het hotel beschikt over een eigen badkamer inclusief douche en bad. Verder kun je de airco individueel per kamer regelen en heb je de beschikking over een satelliet-tv, telefoon én gratis Wifi. Ideaal om je social media bij te werken dus en het thuisfront op te hoogte te houden van je geweldige vakantie. Verder heeft ieder appartement een eigen open keuken inclusief koelkast, oven, elektrisch fornuis en een broodrooster. Je kunt dus ook prima je eigen eten klaarmaken. Tot slot heeft ieder appartement ook een eigen balkon.


Kortingen van -53%, -48%, -39%, ... Bekijk snel het last minute aanbod.
Promo
Zin in Portugal? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Tophotels aan de prachtige stranden van de Algarve en op Madeira.
Promo