Last minute vakantie naar het Tunesische Zephir Hotel & Spa

Een last minute reis naar een fijne bestemming en ook nog eens voor een nette prijs? Met een vakantie naar het Zephir Hotel & Spa in het Tunesische Zarzis is dat zeker mogelijk! Het hotel is gelegen op een idyllische en zeer rustige plek pal aan het strand, waar de palmbomen je al tegemoet wuiven. In het resort kun je onder meer gebruikmaken van de twee heerlijke zwembaden, waarvan er één voorzien is van zoet water en één van thermaal water. Vanaf hier heb je ook nog eens direct zicht op de zee. Voor de kinderen is er een apart zwembad, zodat ook zij zich op en top kunnen vermaken. Heb je even geen zin meer om te zwemmen? Dan kun je op het zeer ruime terras lekker even bijkleuren terwijl je heerlijk ontspant in je ligzetel.

Zephir Hotel & Spa

© TUI.be

Vele faciliteiten aanwezig

Zoals de naam van het resort al aangeeft vind je in het Zephir Hotel & Spa tevens een schoonheidssalon en health centrum, waar je volledig vertroeteld wordt en geheel verfrist van terug zal keren. Je kunt er gebruikmaken van de sauna en het bubbelbad en ook kun je er kiezen voor een massage of andere behandeling. Verder vind je bij het hotel meerdere restaurants waar je heerlijk kunt eten. Kies voor het uitgebreide dinerbuffet, ga voor een avond gevuld met showcooking of opteer juist voor een avondmaaltijd met de meest smakelijke zeevruchten. Ga je liever barbecueën? Ook dat behoort bij het Zephir Hotel & Spa tot de mogelijkheden. In het Moorse café vind je natuurlijk de waterpijp, zodat je je precies een local kunt voelen. Daarnaast zijn er zowel bij de lobby als bij het zwembad een aparte bar aanwezig.


Tweede persoon gratis in Tunesië? Bekijk snel het last minute aanbod!
Promo
Zin in Tunesië? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Kortingen van -62%, -61%, -60%, ... Bekijk snel het last minute aanbod.
Promo

Een all-in vakantie in het Zephir Hotel & Spa

Uiteraard kun je bij het Zephir Hotel & Spa ook de keuze maken voor een all-in vakantie. Je betaalt dan een vaste prijs voor je gehele verblijf en kunt hierbij gebruikmaken van een volledige verzorging voor wat betreft eten en drinken. Zo kun je genieten van een laat ontbijt en worden zowel het ontbijt als de lunch en het diner in buffetvorm aangeboden. Ook frisdrank, mineraalwater, lokaal bier, witte, rode en rosé wijn en diverse andere dranken zijn geheel inclusief. Verder kun je ervoor kiezen om als lunch te gaan barbecueën. Zowel in de middag als laat in de avond worden er gratis snacks geleverd. Op het gebied van activiteiten zijn bij een all in arrangement diverse sporten inbegrepen, waaronder aerobics, aquagym, beachvolleybal, fitness, minigolf, pingpong, voetbal en waterpolo. Tevens is het mogelijk om te kajakken en te windsurfen. Voor de kinderen is er zowel overdag als in de avond animatie beschikbaar en ook kunnen ze deelnemen aan de speciale miniclub, voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Met al dit moois is er vrijwel niets meer dat je hoeft te weerhouden direct jouw last minute naar het Zephir Hotel & Spa te boeken!

Zephir Hotel & Spa

© TUI.be