Last minute naar Privé-Wellness en B&B Eiland

Soms is er ineens die last minute die alle verwachtingen waar maakt. Een plek waar u volledig kunt ontspannen en ook nog eens in een prachtige en veelzijdige omgeving. Een locatie waar u kunt genieten van elkaar, maar ook van de heerlijke streekproducten en leuke bezienswaardigheden. Een last minute waar wellness een verrijking voor lichaam en geest is. U vindt het allemaal in een B&B met wellnessfaciliteiten aan de rand van het Oost-Vlaamse Wetteren in Privé-Wellness en B&B Eiland.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

De schitterende omgeving van B&B Eiland

Hier kunt u de dag beginnen met een heerlijk ontbijt vol met streekproducten om daarna even te wandelen door de gezellige tuin. Maar u kunt ook een tocht door de velden gaan maken of een wandeling tussen de rozen door. Ook langs de Schelde vindt u prachtige wandel- en fietsroutes of bezoek het waterrijk natuurgebied van de Kalkense Meersen. U kunt ook naar het treinstation lopen en een bezoek brengen aan de gezellige steden Gent, Dendermonde of Aalst. Lekker winkelen, een terrasje pakken of wat cultuur snuiven. Terug in de B&B met wellnessfaciliteiten is het tijd voor de ontspanning en voor elkaar. Zeker als u een van de arrangementen heeft geboekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van het romantische arrangement? Of het kaas en wijn arrangement? Voor welke optie u ook kiest, het biedt u altijd quality time voor uzelf maar ook voor diegene met wie u bent.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Quality time voor elkaar

Met de wellness arrangementen kunt u 2,5 uur lang ongestoord genieten van elkaar en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten. De badjas met de slippers en het badlinnen is hier natuurlijk bij inbegrepen. De tijdsduur of het aantal personen die gebruik willen maken van de wellness faciliteiten is ook uit te breiden. En met een privé wellness ruimte met sauna, infrarood, jacuzzi, een overdekt zwembad, een regendouche en een terras in de tuin is er voor iedereen de perfecte plek om volledig te ontspannen.

Luxe verwennerij

Het overnachten bij Privé-Wellness en B&B Eiland is al een bijzondere ervaring op zich. De luxe suites in de accommodatie zijn te boeken met of zonder privé wellness. Ook al zou u niet voor een privé wellness arrangement kiezen, dan nog is het hier heerlijk genieten. Maar eigenlijk is een dergelijk arrangement wel de kers op de taart. Waar vindt u elders een plek waar u in een sfeervolle privé setting zo’n beleving kunt meemaken? Een plek waar volledige ontspanning hoog in het vaandel staat gecombineerd met een heerlijke overnachting in de luxueus afgewerkte suites, omringd door rust en ruimte. Zelfs het ontbijt, dat inbegrepen is, is pure luxe.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Genieten van onbezorgde luxe en ontspanning

Privé-Wellness en B&B Eiland is een ideale last minute voor iedereen die even helemaal tot rust wil komen. Voor mensen die van wellness houden en die ook een voorkeur hebben om deze faciliteiten in een privésfeer te beleven. Mensen die even willen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Eigenlijk voor iedereen die graag geniet van het leven en zich af en toe even wil omringen met wat onbezorgde luxe en ontspanning.