De populairste bestemmingen voor 2019

In 2019 zijn er meerdere fantastische vakantiebestemmingen die u kunt boeken. Wat zijn de populairste vakantiebestemming voor 2019 bij de reisorganisatie TUI? Wat zijn nou echt de locaties waar u in 2019 naartoe moet reizen? Wij geven u enkele tips bij het kiezen van je last minute vakantie.

Tenerife Santa Cruz

© Pixabay.com

Tenerife
Het eiland Tenerife is altijd al een fijne plek geweest. Ook in 2019 zijn er veel mensen die hierheen gaan. Het is er zo geliefd, omdat het er door de ligging altijd erg mooi weer is. U kunt hier dus vooral zon verwachten. Verder is er schitterende natuur, zoals lavastranden en de vulkaan El Teide.


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Comfortabel, luxueus of all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een last minute vakantie
Promo

Costa del Sol
Bij een zonnige vakantie denken we al snel aan Spanje. Dat is een logische gedachte, want het is er vaak mooi weer, waardoor u meteen in een vakantiestemming komt. Dit geldt ook voor de Costa del Sol, en kustgebied met veel kleine plaatsjes, maar waar ook een aantal historische steden te vinden zijn. Wanneer u echt wil zonnen op het strand, dan is Costa del Sol een zeer geschikt gebied.

Rhodos
Er zijn veel Griekse eilanden en ieder eiland heeft zo zijn eigen charme. Rhodos is één van de eilanden en hier gaan ieder jaar veel mensen naartoe. Ook in 2019 is het een populaire vakantiebestemming. Het stadscentrum is er zeker 2400 jaar oud.

Mallorca
Mallorca is gemakkelijk te bereiken, omdat het maar een paar uur vliegen is. U zit hier echter wel direct in de juiste vakantiesfeer. Het is er mooi weer en de natuur is schitterend. Er zijn mooie rotspartijen, maar ook stranden om heerlijk te ontspannen.

Antalya
Antalya is gelegen in Turkije. Deze badplaats is in 2019 zeer geliefd bij toeristen, omdat het er erg betaalbaar is. Een goedkope lekkere zonvakantie hoeft helemaal niet zo verkeerd te zijn. Er zijn ook veel historische gebouwen, waardoor een stadswandeling zeer de moeite waard is. Ga ook zeker eens langs de marktjes, om de echte Turkse sfeer te proeven.

Turkije Antalya

© Pixabay.com

Een vakantie bij TUI boeken
Het boeken van een vakantie bij TUI is gemakkelijk. Zoek uit naar welke locatie u wilt en ga dan geschikt naar een goede overnachtingsmogelijkheid. Hierbij kunt u kijken wat u belangrijk vindt. Misschien wilt u ergens all-inclusive gaan, of kiest u liever voor een hotel dat gunstig gelegen is. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor u altijd een geschikte vakantie kunt vinden.


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Comfortabel, luxueus of all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een last minute vakantie
Promo

Goedkoper via last minute boeking
Wilt u geld besparen? Dan kunt u ook kiezen voor een last minute vakantie. Deze boekt u op het laatste moment. Hier kunnen flinke kortingen voor gelden, dus hierdoor kan uw vakantie nog voordeliger zijn. Houdt er wel rekening mee dat u hierbij iets flexibeler moet zijn, omdat uw hotel naar keuze mogelijk al volgeboekt is.