5 redenen om een last minute te boeken

Vakantie we willen het allemaal! Het liefst een paar keer per jaar, om vervolgens ook nog eens betaalbaar op reis te kunnen gaan. Een korte break door middel van een stedentrip, een rondreis door Amerika, backpacken in Thailand, een strandvakantie in de Spaanse zon. Alles behoord tot de mogelijkheden en afhankelijk van je behoeften, tijd en geld kun je tegenwoordig ook kiezen uit een ontzettend ruim aanbod. Waar we tegenwoordig ook steeds meer gebruik van maken zijn de last minute reizen. Afwachten of het in eigen land goed weer wordt, en wordt het dit niet dan kunnen we nog altijd op het laatste moment een reisje boeken naar dat ene land waar de zon wel schijnt. Soms doen we het ook anders, we besluiten dat we weg willen gaan, maar wachten tot op het laatst om te kijken wat we voor een heel klein beetje geld kunnen krijgen. Onderstaand 5 redenen waarom we graag op last minute reis gaan of zouden moeten gaan!

zee

© Pexels.com

1. Het is goedkoper!
Daar waar wij als de bordjes met ‘sales’ in de winkels komen, al bijna staan te springen om die die winkel in te rennen. Gaat het zo nog niet bij het aanbod van last-minute reizen. Sommige van ons hebben het al geleerd om te wachten tot het einde en daarmee honderden euro’s te sparen. De meeste mensen hebben het er echter niet op en boeken een reis ver van te voren. Probeer het maar eens, de keuze is nog steeds reuze als je wacht op een last-minute reisje, dat is dan ook nog vele malen goedkoper dan de oorspronkelijke prijs!


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Comfortabel, luxueus of all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een last minute vakantie
Promo

2. Spontaan en spannend
Daar waar je jezelf normaal maanden lang kan oriënteren wat je er allemaal kan gaan doen, is dat voor deze reis niet het geval. Je kan je zeker oriënteren, maar daar waar je normaal zoveel plannen maakt dat je ook nog tijd hebt om te gaan twijfelen, zal dat je na het boeken van een last-minute reis niet gebeuren.

fototoestel

© Pexels.com

3. Geen inpakstress
Krijg je normaal altijd weken van te voren al inpakstress? Heb jij even geluk na het boeken van een last-minute duurt het niet zo lang meer voordat je op reis gaat en kun je jezelf dus ook een stuk minder druk maken over wat je nou toch allemaal mee moet nemen. Op zijn minst 85% van de last-minute reizen gaat naar de zon, dus dan hoef je al helemaal niet te twijfelen over wat je wel niet in je koffer moet proppen.

4. Zon, zon, zon
Blijkt je vakantie ineens totaal te gaan verregenen. Boek nu die reis en laat je vakantie niet verpesten. Ga genieten van de zon!


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Comfortabel, luxueus of all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een last minute vakantie
Promo

5. Stress
Dreig je overwerkt te geraken of heb je veel stress? Neem je vakantiedagen op en vertrek naar snel naar de zon! Vitamine D maakt je ineens weer een gelukkig mens en de rust zorgt ervoor dat je tot andere inzichten komt!